Dealer login

Roel Paulissen tekent bij Torpado

Roel Paulissen tekent bij Torpado

Roel Paulissen tekent bij Torpado

De Belgische mountainbiker Roel Paulissen (36) heeft voor2013 een contract getekend bij het Italiaanse Torpado Surfingshop team.

Paulissen, tweevoudig wereldkampioen op het onderdeelmarathon, is blij dat Torpado Surfingshop hem een contract aanbood. “Dit is eenserieus team, dat mij de mogelijkheid geeft om in alle rust en zonder druk aanmijn comeback te werken. Daarnaast zal ik mijn steun verlenen aan het Nearco27,5er project van Torpado, dat geleid wordt door ex-mountainbiker Yader Zoli.

Zoli is ook degene die Paulissen onder de aandacht brachtbij het Torpado Surfingshop team. “Roel en ik waren lange tijd concurrenten,maar we hebben ook altijd respect voor elkaar gehad. Ik geloof nog altijd inzijn capaciteiten en ben er zeker van dat hij samen met het team nog mooiedingen gaat laten zien.”

Emanuele Zanaga, directeur van het Italiaanse fietsenmerk Torpado,is eveneens blij met de komst van Paulissen. “De komst van zo’n topper isonderdeel van onze strategie om het merk Torpado te introduceren in Europa enom onze toppositie in Italië vast te houden, met nieuwe modellen die uitgerustzijn met de meest moderne technologieën. Wij zijn er van overtuigd dat Roelhier een belangrijke bijdrage aan kan leveren.”

Paulissen werd in zijn carrière twee keerwereldkampioen op de marathon, nam deel aan vier olympische spelen en won drieWorld Cup wedstrijden. Hij zal voor Torpado alle belangrijke Italiaansewedstrijden rijden en daarnaast onder meer ook de UCI Mountainbike MarathonSeries en de Cape Eric in Zuid-Afrika.
Naar het nieuwsoverzicht
Nieuws Vind uw dealer!