Dealer login

Mountainbikes nieuw in collectie Fondriest

Mountainbikes nieuw in collectie Fondriest

Mountainbikes nieuw in collectie Fondriest

Het exclusieve Italiaanse fietsenmerk Fondriest heeft zijn collectie uitgebreid met een fraaie lijn mountainbikes. De nieuwe mountainbikelijn telt een drietal modellen: 26”, 27,5” en 29”. De frames zijn allen gemaakt van carbon. De mountainbikes zijn verkrijgbaar in een Shimano XT uitvoering en een Shimano XT mix uitvoering.

Fondriest bouwde in de afgelopen jaren een goede naam op met zijn weg- en baanfietsen. “De expertise die we daarmee hebben opgebouwd, hebben we nu ook verwerkt in deze nieuwe mountainbikes”, vertelt de Italiaanse oud-coureur Maurizio Fondriest. “Om niets aan het toeval over te laten, hebben we de mountainbikes afgelopen zomer uitgebreid getest in de omgeving van Trentino. De frames hebben een gewicht van slechts iets meer dan één kilo. Daarmee zijn het zo ongeveer de lichtste wedstrijdframes die beschikbaar zijn in de markt. We verwachten daarom ook dat deze mountainbikes zeker in de smaak gaan vallen bij wielerkenners.”

De nieuwe mountainbikelijn van Fondriest zal in Nederland voor het eerst te zien zijn voor het grote publiek tijdens de fietsenbeurs BikeMotion Benelux, die wordt gehouden van 12 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Naar het nieuwsoverzicht
Nieuws Vind uw dealer!