Dealer login

Nieuws

Hieronder vind u alle actieve nieuwsberichten:

Team Invicta klaar voor EK Beachrace

Team Invicta klaar voor EK Beachrace

08/12

het eerste officiele EK strand race vindt plaats op 18 December om 9.30 in Scheveningen.

De vijf renners van team Invicta die rijden met het voedingsmerk UP Unlimited Power zijn er klaar voor. Bij de dames starten ze met topfavoriet Pauliena Roojakker en Celine van Houtum en bij de heren starten ze met een gevaarlijke outsider Ronan van Zandbeek, Marc Kivits en Robbie Gevers.

Kom ze aanmoedigen in Scheveningen of fiets zelf mee! de start is nabij de pier.

Interview met Maurizio Fondriest

Interview met Maurizio Fondriest

19/10

De Italiaanse wielrenner Maurizio Fondriest was één van de beeldbepalende coureurs in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Op dit moment timmert hij hard aan de weg om zijn eigen fietsenmerk wereldwijd tot een succes te maken. ‘Ik ben continu op zoek naar ideeën om onze fietsen in de toekomst nog beter te maken’, licht de sympatieke Italiaan toe.

De finale van het wereldkampioenschap voor beroepsrenners in 1988. De Belg Claude Criquielio...

Roel Paulissen tekent bij Torpado

Roel Paulissen tekent bij Torpado

31/10

De Belgische mountainbiker Roel Paulissen (36) heeft voor2013 een contract getekend bij het Italiaanse Torpado Surfingshop team.

...

Team BrandLoyalty op Fondriest

Team BrandLoyalty op Fondriest

09/10

Fondriest racefietsen wordt supplier van het schaatsteam van BrandLoyalty. Dit team, onder leiding van succescoach Jac Orie, wordt voorzien van een speciale TF3 1.2 Deze fiets wordt namelijk helemaal customized opgebouwd in de kleuren van de sponsor van het team.

Mountainbikes nieuw in collectie Fondriest

Mountainbikes nieuw in collectie Fondriest

02/10

Het exclusieve Italiaanse fietsenmerk Fondriest heeft zijn collectie uitgebreid met een fraaie lijn mountainbikes. De nieuwe mountainbikelijn telt een drietal modellen: 26”, 27,5” en 29”. De frames zijn allen gemaakt van carbon. De mountainbikes zijn verkrijgbaar in een Shimano XT uitvoering en een Shimano XT mix uitvoering.

Fondriest bouwde in de afgelopen jaren een goede naam op met zijn weg- en baanfietsen. “De expertise die we daarmee hebben opgebouwd, hebben we nu ook verwerkt i...

Sportvoeding voor Ventoux3

Sportvoeding voor Ventoux3

01/09

1.300 bidons met dorstlesser, 600 bidons met energydrank,300 energyrepen en 300 energygels. De honderdtachtig deelnemers aan Ventoux3zullen op 8 september geen honger of dorst krijgen tijdens Ventoux3. UPsportvoeding en WeCycling stellen de sportvoeding gratis ter beschikking voorde deelnemers. Tijdens Ventoux3 beklimmen de deelnemers 1, 2 of 3 keer de MontVentou...

UP voeding

UP voeding

11/07

UP voeding is al jarenlang een zeer gerenommeerd merk van voedingsproducten uit België. UP, wat staat voor Unlimited Power, is vooral bekend vanwege hun uitstekende kwaliteit van sportvoeding en vanwege de zeer concurrerende prijzen.

 

He t uitgekiende assortiment van UP heeft verschillende unieke producten die zich echt compleet onderscheiden ten opzichte van andere voedingsproducten. Voorbeelden hiervan zijn de energy reep met veenbessen (en smelt dus niet) en de ene...

Jim Lindenburg 2e in Meeus race

Jim Lindenburg 2e in Meeus race

23/03

Zondag 18 maart stond de jaarlijkste Meeus race op het programma te Lierop. Een behoorlijke zware koers voor de nieuwelingen, mede dankzij een straffe wind. Jim zat keurig mee met een uit 18 personen bestaande kopgroep en in de sprint van deze groep werd Jim keurig 2e. Een keurig vervolg van zijn uitstekende seizoensstart.

Jim Lindenburg 3e bij NK omnium

Jim Lindenburg 3e bij NK omnium

16/02

Zaterdag en zondag, 28 en 29 januari j.l. stond in het teken van het NK Omnium op de baan voor de jeugd, Nieuwelingen, Junioren en Beloften.

Jim Lindenburg, met sportvoeding van Unlimited Power en de pistafiets van Fondriest reed voor Restore het omnium op zondag. Het omnium werd verreden over 4 onderdelen:

  • 500 meter sprint, staande start
  • scratch, 7.5 km
  • puntenkoers, 10 km
  • achtervolging 2 km

Bij de 1e en 2 jaars Nieuw...

Prijswinnaars Bikemotion bekend

Prijswinnaars Bikemotion bekend

01/11

Tijdens de afgelopen BikeMotion heeft WeCycling een prijsvraag gehouden onder de bezoekers van onze stand. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend: 

  • Koers shirt van Fondriest gaat naar Ivo Voeten uit Breda
  • Retroshirt van SoLo cc gaat naar Denise Kennes uit Herselt (België) 
  • Voedingspakket van UP sportvoeding gaat naar Alwin v.d. Ham uit Zoetermeer

Via deze weg willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren en heel plezier toewensen ...

Nieuwe designs Solo

Nieuwe designs Solo

18/10

Het assortiment v an Solo Cycle Clothing is uitgebreid met 2 nieuwe designs. Een design met als landenthema Dene marken en een design gericht op België.

 

< p>Naast hun zeer mooie retro look, vallen de shirts van Solo Cycle Clothing op door hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De beste materialen zijn gebruikt voor een meer dan acceptabele prijs. Klik <...
50 plus beurs zeer succesvol

50 plus beurs zeer succesvol

26/09

De 50 plus beurs, is voor WeCycling bijzonder succesvol verlopen. Naast presentatie van de fiesten van Wayel en enkele frames van Fondriest was vooral de automatische fiestendrager van Ergomatic bijzonder populair. Deze drager heeft bijzonder veel aandacht getrokken op het sowieso al druk bezochte fietsplein.

Naast de bestaande fietsendrager werd op de beurs ook de allernieuwste halfautomatische drager van Ergomatic gepresenteerd, de Ergomatic basic. Deze drager beschikt wel over een...

Ergomatic in de prijzen!

Ergomatic in de prijzen!

07/09

De Ergomatic fiestendrager, een Nederlandse uitvinding van Kamphuis up & down systems uit Meppel, heeft een verdienstelijke 2e plaats gehaald bij de verkiezing van de BlueEFFICIENCY award. Naast deze award is de Ergomatic fietsendrager ook opgenomen in de MKB top 100 innovatie award.  

  ;

De BlueEFFICIENCY award is bedoeld voor die ondernemer die de beste innovatie presenteert op het gebied van duurzaamheid en een duidelijke link heeft naar mobiliteit. Vo...

One City E-bike vanaf €1098

One City E-bike vanaf €1098

07/09

De hippe e-bikes zijn op dit moment helemaal trendy. Met de One City range en de SUV range is Wayel een sterke speler in dit segment fietsen. Naast een design kleurstelling hebben deze fietsen ook een aandrijving met een cardan-as. Naast een 'trendy'look heeft dit ook nog als voordeel dat een cardan-as veel minder onderhoud nodig heeft dan een normale ketting aandrijving. De OneCity 3 speed is al verkrijgbaar vanaf €1098 en per direct leverbaar. Klik Lees verder »

Nieuw: BH-bikes

Nieuw: BH-bikes

07/09

Nieuw bij WeCycling: BH-bikes

 Het Spaanse BH bikes past precies in de productfolio van WeCycling door hun zeer complete gamma ultralichte racefietsen en mountainbikes. Maar ook vanwege de vooruitstrevende E-bikes binnen het assortiment van BH-bikes. Die kenmerken zich vooral door hun lage gewicht (vanaf 21,7 kilo) en uitgebreide accu mogelijkheden met zelfs een ‘regenerated’ versie die zich weer oplaadt tijdens het remmen. De BH-bikes zullen worden gedistribueerd vi...

Ergomatic nu ook te huur!

Ergomatic nu ook te huur!

07/09

Ergomatic nu ook te huur! Deze innovatieve , zeer gebruiksvriendelijke volautomatische fietsendrager is vanaf nu ook te huur. Ideaal natuurlijk wanneer U deze fietsendrager eens wil uitproberen. De huurkosten bedragen €49 voor een weekend. Uiteraard zijn er ook midweekse verhuurmogelijkheden. &nb sp;

Voor meer informatie over de verhuur van deze fietsendrager kunt U contact met ons ...

Adembenemende clip met Solo kleding

Adembenemende clip met Solo kleding

07/09

In deze clip zie je een fantastische clip van een Oostenrijkse fietstoerist met Solo kleding op Mauritius.

TF2 krijgt opvolger, TF2 1.0

TF2 krijgt opvolger, TF2 1.0

03/12

Nieuw bij Fondriest in 2011 is de TF2 1.0 als opvolger van de bestaande TF2. Kenmerkend voor deze prachtige Italiaanse ros is het design van het frame waar de voorvork een zeer speciale vormgeving heeft. In tegenstelling tot alle andere voorvorken heeft deze voorvork namelijk een ‘tegengestelde draaiing’. Op onze stand van BikeMotion 2010 heeft u dit nieuwe model al kunnen bewonderen. Leverbaar in 9 flitsende compleet nieuwe kleuren. Kortom: smullen maar!

Klik hier v...

Ergomatic: altijd uw fiets mee, zonder te tillen!

Ergomatic: altijd uw fiets mee, zonder te tillen!

07/09

De Ergomatic is een innovatieve, zeer gebruiksvriendelijke volautomatische fietsendrager. De fietsendrager is voorzien van een hef- en kantelsysteem, dat door middel van de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig te besturen is. Het tillen van fietsen op de fietsendrager is hiermee verleden tijd! Daarnaast is de Ergomatic opklapbaar en verrijdbaar op wielen én is de fietsendrager afsluitbaar achter de auto. Dit kwalitatief hoogwaardig product en Nederlands fabricaat is speciaal ont...

Naar het archief
Nieuws Vind uw dealer!